Šéf komunikace CERNu přijede do Prahy

30. srpen 2011

James Gillies CERN LHC Ředitel komunikace Evropské organizace pro jaderný výzkum CERN James Gillies spolu s dalšími odborníky pro komunikaci v oblasti vysokých škol přijede na výroční konferenci EUPRIO, která se uskuteční 1. - 4. září na ČVUT v Praze.

Konference EUPRIO se každoročně zabývá novými trendy v oblasti PR a marketingu terciálního vzdělávání. Odborným tématem letošního setkání bude „transfer znalostí z výzkumu do praxe“. Přednášky a workshopy, na kterých EUPRIO zrekapituluje 25 let své existence, povede renomovaný odborník z  CERNu James Gillies, šéf komunikace Evropského výboru pro výzkum Massimo Gaudina a téměř dvě desítky dalších.
Zástupci domácích univerzit, kteří nemají možnost účastnit se konference, se mohou přihlásit do bezplatného jednodenního semináře, který se uskuteční 2. září v prostorách nové fakulty architektury ČVUT v Thákurově ulici v Praze. Seminář realizuje ve spolupráci s EUPRIO Individuální projekt národní Podpora technických a přírodovědných oborů. Více podrobností společně s programem naleznete v příloze.

Co je EUPRIO

EUPRIO je evropské sdružení pracovníků public relations a marketingu vysokých škol. Sídlí v Bruselu a sdružuje několik set univerzit a jednotlivců ze 30 zemí. Každoroční konference EUPRIO je vždy očekávanou příležitostí pro výměnu aktuálních informací a seznámení se s novými trendy v oblasti komunikace. Více informací na www.euprio.cz.

Kontakt:
Miroslava Dvořáková
PR a tiskový servis aktivity Komunikace vědy
Email miroslava.dvorakova@msmt_cz